8.10. u Sisku na aerodromu Šašina Greda održan je aeromiting na kojem su sudjelovali i članovi aerokluba Ivanić sa svojim letjelicama.Evo kratkog slikovnog presjeka bez puno teksta.Ukratko-atmosfera IZVRSNA,organizacija IZVRSNA,vremenski uvjeti za letenje-ne baš dobri-termika i vjetar.Evo slika letjelica: SU-29 Branimira Ambrekovića-glavna akrobatska atrakcija iz Hrvatske!

 

Bia su tu mnoga poznata lica kao i naš stari poznanik i akrobatska atrakcija iz Slovenije Peter Podlunšek sa Extrom 300 kakve možemo gledai na Red Bull air race showu !

I na kraju letačkog dana sve okupljene zabavio je Kićo Slabinac-legenda hrvatske estrade.Ulaz na aeromiting bio je besplatan,a Kićo je u svom stilu nabacio šalu da smo dobili pjevaća i zabavljaća u rangu plaćene ulaznice .

Nadam se da sam Vam poštovani surferu namjerniće uspio prenjeti bar dio sjajne atmosfere sa Šašine Grede,a poštovanim letačima koji nisu bili na ovom eventu kak se to sad pomodarski kaže-nek bude žao.Hvala organizatorima,a isprika svima koje nisam spomenuo u donjem pregledu događanja.Bit će još prilika!