U petak, 4.veljače je održana godišnja skupština Kluba. Na sjednici je bilo prisutno blizu 20-tak članova. Raspravljalo se o radu i financijskom poslovanju tijekom 2004., a doneseni su i novi plan rada i financijski plan. Oba plana možete pronaći u prilogu.

Zaključeno je da i članarina u 2005. ostaje ista, tj. 200 kn za sve članove, a 400 kn za članove čijim je letjelicama aerodrom Šarampov domicilni aerodrom.

Rad same skupštine je bio nadprosječno radni, a na momente su diskusije bile vrlo kritične kad se govorilo o radu i mogućnostima Kluba. Najveći problem Kluba je nemogućnost uključivanja mladih u njegov rad jer je za to potreban netko stručan, a u Klubu jednostavno nemamo nikoga tko bi se tome mogao posvetiti.

Drugi problem je i nadalje neriješen status aerodroma u skladu s novim propisima koje traži država, a to je da se nabavi uporabna dozvola. No, pretpostavka uporabne je građevinska dozvola, koja zahtijeva velike novce da bi se izradili svi potrebni nacrti.

U svezi s aerodromom ponovno je naglašena dobra volja vlasnika aerodroma firmi GRE-KOL i A.E.K.S., čiji čelni ljudi svojim pristupom daju Klubu veliku pomoć.

Govorilo se i o disciplini na aerodromu, pogotovo u vrijeme letenja. Neugodni lanjski događaji dali su za pravo novom pristupu u kojem će uporaba radio-stanice, kontrola konzumacije alkohola i slično biti temelji budućeg ponašanja na aerodromu.

Sve ostale dijelove plana rada ćemo početi realizirati s prvim toplim danima, kada se na našem aerodromu počinju okupljati članovi i ini drugi i kad počinje druženje s pticama.