AK IVANIĆ-GRAD radi punom parom. Na zadnjoj radnoj akciji je napravljen kontrolni toranj, cijeli je aerodrom izgrabljan posebnom napravom koju su posudili kolege Horvat i Ištvanić od AK Zagreb. Kupljena je nova sjedeća garnitura za kontejner, a pobojana je i ona koju imamo na terasi. Sve to možete vidjeti i na priloženim fotografijama. I ono najvažnije: KUPLJEN JE NOVI ROŠTILJ. Ali o tome u slijedećoj obavijesti.

Sve ove akcije su najviše zbog velikog aeromitinga koji organiziramo 4.lipnja. Dakle, Ministarstvo će nam dati dozvolu za miting, jer zadovoljavamo sve postavljene uvjete. Malo će biti komplicirano našim gostima – domaći moraju dostaviti svoje registarske oznake, a stranci svjedodžbe o zrakoplovu i operateru zrakoplova, plovidbenost zrakoplova i kopiju police osiguranja.

Za sada raspored događanja bi bio ovakav:

09,00 nastup maketara
9,00 okupljanje zmajeva i prijave pilota
09,30 briefing
10,00 natjecanje u preciznom slijetanju zmajeva
11,00 balon ???
11,00 padobranski tandem ???
11,00 padobranci ???
11,00 nastupa JAK-a 52 ???
11,00 nastup MUP-ovog helikoptera ???
11,00 nastup AGROKOROVOG helikoptera ???
11,00 panoramsko letenje za graanstvo
14,00 okupljanje aviona i prijave pilota
14,30 briefing
15,00 natjecanje u preciznom slijetanju aviona

Upitnici su postavljeni zato jer smo službene zamolbe poslali navedenima, ali još nismo dobili odgovore.

Za glavnog suca imamo gosp. Vodanovića, a tražimo profesionalnog kontrolora leta. Presečan je voditelj letenja i kontrole sigurnosti, a zamjenik i pomoćnik su mu Ištvanić i Knežević. Također tražimo i medijskog voditelja. Veliku ulogu je preuzeo na sebe Damir Horvat, pa držimo da to treba posebno spomenuti. Marković je glavni koordinator.