24.03.2006.

  1. Evo, dočekali smo vlastite internet stranice. Nadam se da vam se sviđaju. Najvažnije je da se svi uključite u njihovu daljnju izradu . Točno, glavnim urednikom je imenovan Cvoks, ali bez nas ostalih stvar ne može funkcionirati. To se posebno vidi na FORUMU, koji je dušu dao za razmjenu mišljenja i davanja prijedloga ili ukazivanja na greške
  2. S aeroklubom ZAGREB planiramo aeromiting 1.svibnja. Detalji pod tokom 4.
  3. Umoljavaju se članovi da plate članarinu. Do sada nije članarinu platilo samo 11 članova. Ako vam je lakše doznačite novce na naš žiro-račun kod PBZ 2340009-1100088524, učinite to. One koji neće uskoro uplatiti članarinu, morat ćemo ih brisati iz članstva. Možete učlaniti i nove članove.
  4. Tražimo domara ili domarku, koji će nakon fešte očistiti kontejner i ostalo, jer imamo problema s nepoželjnim gostima (čitaj: miševi, muhe i sl.). Pitajte nekoga tko bi se mogao drugi dan dovesti na aerodrom, imati svoj ključ i sve počistiti. Čekamo ponudu za takvo čišćenje.
  5. U subotu, 25.ožujka poslijepodne imamo roštiljadu i sve obavijesti o predstoječim aktivnostima. Dođite !, uživajte u letenju, gledanju ili samo u dobrom vremenu i druženju. Moći ćete čuti dosta zanimljivih stvari.

Pozdrav,

Vilko Marković