02. i 03. studenog 2010. g. Zajednica tehničke kulture Ivanić Grad organizirala je izložbu tehničke kulture sa područja grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić.  Izložbu je otvorio predjednik tehničke kulture Ivanić Grada gospodin Mate Čalušić te se zahvalio svim sudionicima i posjetiteljima izložbe. Od nazočnih gostiju bili su tu novoizabrani predsjednik tehničke kulture Zagrebačke županije gospodin Ivan Vlainić koji se je također obratio skupu i zahvalio posjetiteljima. Dakako bili su nazočni i predstavnici Grada dogradonačelnici, gospoda Ilija Krištć i Krešimir Malec, direktorica turističke zajednice gospođa Ankica Bešter.
Prigodno su podjeljene zahvalnice svim izlagačima, a nakon izložbe upriličen je mali domijenak za sve prisutne.

Izlagale su osnovne i srednje škole, te su posebno zanimljivi radovi bili predstavljeni od djece iz Ivanićkog dječjeg vrtića. Dakako prisutne su bile i udruge iz Zajednice koje su također predstavljale svoje novitete. Pojedine udruge predstavljale su kroz video prikaz svoj rad i djelovanje kroz sudjelovanja ili u organizaciji takmičenja

Naš Aeroklub također se predstavio na ovoj izložbi i to tako da smo napravili kompjutersku video prezentaciju presjeka kroz naš dugogodišnji rad.Bilo je tu slika ljudi,aeromitinga,letenja,druženja,radnih akcija,panorama i još puno puno toga vezanog za naš klub.Donjeli smo i jednu elisu i balistički padobran kako bi našem kutku udahnuli zrakoplovni štih.